Algemene voorwaarden

Rinox biedt aan belangstellende de informatie op zijn gebouwde pagina's, maar behoudt het copyright op deze pagina's en het copyright op alle tekst, afbeeldingen en andere onderdelen op en van deze pagina's.

Het is niet toegestaan om tekst, afbeeldingen of andere onderdelen op en van de gebouwde pagina's van rinox.nl, in originele of gewijzigde vorm, aan derden te distribueren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van rinox.nl.

Het is toegestaan, uitsluitend voor persoonlijk gebruik, de gebouwde pagina's van rinox.nl, en/of onderdelen van deze pagina's, in originele vorm, te kopiëren naar uw computer.

Het is toegestaan, uitsluitend voor persoonlijk gebruik, om de gebouwde pagina's van rinox.nl te printen of om in eigen documenten verwijzingen naar deze pagina's op te nemen.

De informatie, tekst, afbeeldingen, links en andere onderdelen op en van de gebouwde pagina's van rinox.nl worden als service aangeboden door Rob Franken.

Rinox aanvaardt geen aansprakelijkheid voortvloeiende uit gebruik, onnauwkeurigheid of onvolledigheid van tekst, afbeeldingen, informatie, links of andere onderdelen op de gebouwde pagina's van rinox.nl, de server waar deze pagina's zich op bevinden of andere servers die via deze gebouwde pagina's benaderbaar zijn.